Jongens

Wanneer ik contact heb met homo jongens geeft me dat altijd een jeugdig gevoel. Begrijp me niet verkeerd, ik ben amper de dertig gepasseerd en val dus ook nog niet onder de erg oude jongens.

Jongen speelt met zijn pik voor de cam

Ik ben ook zeker niet de persoon ernaar om seksuele contacten aan te knopen met jongens die jonger zijn dan achttien jaar. Maar toch geeft de omgang met dat soort jonge jongens mij het gevoel een stukje van mijn jeugd terug te krijgen met het voordeel dat ik nu veel meer kennis van zaken heb dan dat ik natuurlijk had toen ik zelf net achttien was geworden. Dat klinkt allemaal erg serieus, maar eigenlijk is het tegendeel het geval als ik contact heb met jonge jongens.

Jongens gaan steeds vaker naakt voor cam

Meestal ontmoet ik dit soort jongens voor het eerst via het internet. In hun ontdekkingstocht van de ontluikende homoseksualiteit zijn ze vaak behoorlijk experimenteel bezig via webcam sites als deze. Door in contact te komen met andere homo jongens en mannen en ondeugende opdrachtjes van ze te accepteren verleggen ze steeds een stukje verder hun grens. Als ik met dit soort jongens in gesprek raak en ze natuurlijk geile kunstjes uit laat halen voor de webcam nodig ik ze vrijwel altijd uit voor een avondje stappen.

Man zoekt jongens voor herenliefde

De meesten gaan maar wat graag op dit aanbod van een oudere homo in en amper een weekend later staan deze jongens dan bij me op de stoep om er in eerste instantie een gezellige avond van te maken. Als ik merk dat er een erotische klik tussen ons aan het ontstaan is, deins ik er echter ook niet voor terug om later op de avond deze lekkere jongens verder in te wijden in de wereld van de herenliefde.